Billund kommune kræver at ældre selv køber robotstøvsugerSkal ældre selv betale for robotstøvsuger?

Skal ældre selv betale for robotstøvsuger?

De sidste par dage har det været meget oppe i medierne omkring, om de ældre skal have rengøringshjælp i form af en robotstøvsuger.

Billund kommune vil pålægge de ældre selv at skulle investere i robotstøvsugere og andre hvidevarer. På den måde vil kommunen kunne spare en million og 12 minutter pr. omgang støvsugning.

Ældresagen mener at Billund kommune er på kant med loven, når de pålægger de ældre selv at skulle betale.Tags: , , ,

1 Kommentar

Skriv en kommentar
  1. Gunner S. Pedersen Grønnegade 4 Skjoldbjerg 10. nov, 2010 kl. 16:00 #

    Efter min mening er det kun for at inddrive nogle indirekter skatter fra de svage igen, men for kommunen ser det jo lyst og godt ud, og med den uforudsigelige behov for at vride de svages tegnebog fuldstendigt tør,der kan vi kun se til hvordan det igen går ud over den svage del af befolkningen, Gang på gang er jeg blevet opfordret til indkøb af div. rekvisitter til rengøring i mit hus,Hvodan kan det offentlige gøre krav om borgerne selv skal betale disse ting når der står at hjemmehjelp er gratis,mit indtryk er at bliver forsømt og tilsidesat,brug hellere flere penge på de svage, og glem alle de kunstgenstande der vælter rundt i kommunen. Kom med flere indlæg Kære borgere, Det haster.

Skriv en kommentar

*